För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ulrik Henriksson är Årets Företagare i Sunne

Publicerad 11 jun 2019

Ulrik kommer att representera Sunne i länsfinalen som går av stapeln den 20 augusti. Där kommer de att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Värmlands län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här https://www.foretagarna.se/af/arets-foretagare/kriterier/

Juryns motivering:

Ulrik är grundare till Ulriks Entreprenad som växt lavinartat sista åren. Han har med ett stort mod vågat satsa på både rekrytering från Fryksdalen samt investerat i maskiner för att tillmötesgå kunder över hela Sverige.

Ulrik är en ambitiös, driven, stabil och lösningsfokuserad företagare och ledare med ett stort hjärta för allt han gör. När kunder och samarbetspartners uttalar sig om varför de väljer Ulriks entreprenad så säger de: Här får du leverans i toppklass samt alltid med ett trevligt och pålitligt bemötande.

Läs hela artikeln här: https://www.nwt.se/2019/06/09/ulrik-henriksson-ar-arets-foretagare-i-sunne/

Bild: Karina Johansson NWT

Fler nyheter från Företagarna