podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Uppsalaföretagaren Anna hämtade energi på Mälardalens förtroendemannaträff

Anna Bixon var en av ett 20-tal förtroendevalda som deltog på Mälardalens årliga förtroendemannaträff. Hon åkte därifrån med ny energi.
Publicerad 3 maj 2022

Förra veckan samlades ett 20-tal förtroendevalda från hela Mälardalen för en tvådagarskonferens på vackert belägna Åsby hotell i Hallstahammar. Konferensen bjöd på information, kunskap och diskussion bland annat om hur man som lokalförening arrangerar bättre evenemang, hur man arbetar med påverkan och opinionsbildning lokalt och hur man hjälper sina medlemmar att få ut mesta möjliga av sitt medlemskap i Företagarna.

Anna Bixon som driver fastighetsbolaget Temakonsult i Uppsala och sitter i regionstyrelsen för Företagarna Stockholms län var en av dem som deltog på förtroendemannaträffen.

Hur upplevde du konferensen?
- Jag tyckte att den var bra. Även om man är ”gammal i gamet” så dyker det alltid upp nya saker som det är värdefullt och lärorikt att få höra om och diskutera.

Vad tar du med dig härifrån?
- Energin! Detta var min fjärde förtroendemannaträff och det ger alltid massa bra energi att möta andra företagare och ta del av deras perspektiv och erfarenheter.

Vad var mest värdefullt?
- Att träffa och få vara med och tagga till alla nya personer som just påbörjat sin resa inom Företagarna.

Fler nyheter från Företagarna