podcast news play företagaren I media förmån faq

Hjälp de ukrainska flyktingarna

Som Ni alla vet lever vi i märkliga och skrämmande tider. Det har aldrig varit viktigare att tillhöra en organisation som Företagarna, som har inskrivit, i sin vision, att vi skall verka för att vi lämnar en bättre värld efter oss, till kommande generationer.
Publicerad 14 apr 2022

Vi vet att många av Er vill hjälpa de ukrainska flyktingar som har kommit till Sverige. Vi är också många som har svårt att hitta rätt kompetent arbetskraft, för att kunna växa och anställa. Heby kommun kartlägger nu, på vår uppmaning, de flyktingar som har valt vår kommun som tillflyktsort, i första hand. Vi har en verklig möjlighet att skapa en relation som alla vinner på.

Det är oerhört viktigt, vittnar man om, att snabbt komma till försörjning och ur utanförskap. Vi kan göra skillnad och vi vet att myndigheternas kvarnar mal långsamt, medan vi gör verkstad.

Vilken kompetens söker Du? Mejla oss direkt:

Charlotte Wall
Ordförande för Företagarna i Heby kommun
charlotte@wall.se

Ann-Marie Sundgren
Näringslivsstrateg
ann-marie.sundgren@heby.se

Varma hälsningar och en Glad Påsk,
Charlotte Wall, ordförande för hela styrelsen för Företagarna i Heby kommun
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.