För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominerade till Årets Företagare Enköping

Publicerad 4 apr 2022
Stort grattis! Nu är det klart vilka som är nominerade till Årets Företagare i Enköping 2021/2022

Varje år delar Företagarna Enköping ut priset Årets Företagare för att lyfta fram människorna bakom företagen som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter. Bättre affärer leder till tillväxt som bidrar välståndet för hela samhället.

De nominerade är:
Patrik Westerlund
S-E Westerlunds Åkeri AB
Ett väl inarbetat namn inom branschen.  Levererar alltid i tid och med fin service. Framtidstron i bolaget är stark och ägare och personal arbetar flitigt med att utveckla bolaget.

Pontus och Hampus Josefsson
Josefssons Maskinuthyrning AB
Framgångsreceptet i företaget är främst tillgängligheten och en mycket hög servicenivå.  Trots en mycket stark och tuff konkurrens i branschen så har företaget under många år visat en mycket stark ställning på den lokala marknaden med en stabil tillväxt.

Rickard Pettersson
XL-Bygg Sten & Son AB
Ett anrikt bolag med en lång historia som bildades redan 1897 och som fortfarande bedriver sin verksamhet framgångsrikt i Enköping. Företaget är stabilt och lönsamt och har ett otroligt brett sortiment som kan tilltala alla. Företaget har på ett föredömligt sätt klarat av att hantera konjunktursvängningarna i byggbranschen och har en mycket god lönsamhet.

 

Den 28 april kommer vi att tillkännage vem som tar hem det prestigefyllda priset Årets Företagare i Enköping 2021/2022 på Företagarnas o Enköpings kommuns Business AW på Cinema.
Läs mer och anmäl dig här!

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna