headphones newspaper video-player

Årets Företagare & Årets Unga Företagare för 2019 utsedda!

Årets Företagare och Årets Unga Företagare mfl priser delades ut den 20 mars på ett corona anspassat sätt.
Publicerad 23 mar 2021
Årets Företagare 2019 - Sydställingar
Sölvesborgsgalan blev i alla fall av - i ett mycket mindre, coronaanspassat format, digitalt via Facebook. Dock med endast nominerade och vinnare på plats men ändå en prisutdelning värdig en Galastämpel.
 
Den digitala galan spelades in hos ett medlemsföretag, Stål & Rörmontage i Ysane, vilket gav en härlig känsla till prisutdelningen - se utdelningen här.
 
Årets Unga Företagare 2019
"Med sitt hantverkskunnande och sin passion till yrket har åtets unga företagare vågat satsa och utstrålar en framtidstro som inspirerar andra blivande företagare. Med nybyggda och fräscha lokaler på Kämpaslätten önskar vi årets unga företagare all lycka!"
 
Vinnare: Frans Stålberg, Stålberg spis och utemiljö
Prisutdelare: Ronny Södergren, Stål & Rörmontage, styrelseledamot Företagarna Sölvesborg
 
 
Årets Företagare 2019
"Det är få företag som lyckas med bedriften att få se sitt eget bolagsnamn synonymt eller till och med mer välkänt än den bransch som de verkar i. Med ett kvalitetsarbete och säkerhetstänk utöver det vanliga kombinerat med en vilja att hela tiden utvecklas har årets vinnare satt standarden i sin bransch. Man har sedan starten på 80-talet utvecklats till att bli en av de största aktörerna både regionalt och nationellt. Årets vinnare är en av kommunens större arbetsgivare, uppvisar en stabil tillväxt och en fantastisk lönsamhet. Det är med stor glädje vi utser Årets Företag 2019, Sydställningar."
 
Vinnare: Jonas Möllebro och Daniel Nilsson på Sydställningar i Sölvesborg
Prisutdelare: Patrik Johansson, Listermacken, ordförande Företagarna Sölvesborg och Therese Persson, Floraperssons blommor, ledamot Företagarna Sölvesborg
 
 

Årets Handlare 2019 - Emma Karlsson, Barnen på Södergatan

Årets Nyföretagare 2019 - Therese Persson, Citysol Sölvesborgs Resebyrå

Årets UF-företag i Sölvesborg - Semilla UF

 

 

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor