headphones newspaper video-player

Äntligen är det dags för Digital Näringslivskväll i Svedala.

Vi ser verkligen fram emot att få spendera denna kväll tillsammans med dig – även om det blir digitalt denna gång! Näringslivskvällen torsdagen 18 mars startar kl 19.00. Äntligen är det dags att utse nya vinnare i Svedala. Den 18 mars är det dags för en digital utdelning av våra mest prestigefyllda priser.
Publicerad 17 feb 2021

En kväll fylld av musik, spännande intervjuer och prisutdelning. Årets Företagare, årets unga Företagare & årets Framåtblickare. Näringslivskvällen kommer att sändas digitalt. 

För att följa kvällens sändning kan du ansluta via Youtube, följ denna länken eller så kan du se eventet via Företagarna Svedala Facebooksida, följ denna länken

De nominerade är: 

Detta vill du inte missa så anmäl dig redan idag! Vi kommer att maila er länk till sändningen dagen före eventet.

Anmäl dig här 

 

Arrangeras av:

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor