headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

De vann Årets Företagare & Årets Unga Företagare Blekinge 2020

Årets Företagare Blekinge 2020 gick till Mustasch reklambyrå. Årets Unga Företagare Blekinge 2020 gick till Mätrix AB.
Publicerad 3 sep 2020
Sofia Persson till vänster & Evelina Nilsson till höger vid gårdagens utdelning i Karlskrona.

Om det är någon gång vi skall uppmärksamma våra företagare extra så är det nu. Vi gläds med alla företagares framgångar, stora som små, men framförallt gläds vi åt att hela samhället tjänar på att de skapar jobb, bidrar till vår välfärd och bygger vår framtid. Nu hoppas vi att de vinner ännu ett pris i den stora Svergiefinalen. Lycka till!

Sofia Persson & Anna Stenström Mustasch reklambyrå
Motiveringen till priset för Årets företagare i Blekinge:
Genom att sätta sina medarbetares välmående i fokus och jobba stenhårt med att skapa en sund balans i en tuff bransch är de ett föredöme inom reklamvärlden. Målmedvetet strategiskt arbete, hårt slit och mängder av kreativa lösningar har gjort att allt fler företag väljer att sätta Mustasch på sina varumärken.

Evelina Nillson Mätrix AB
Motiveringen till priset Årets unga företagare i Blekinge:
Med stor målmedvetenhet och drivkraft har hon trots sin ringa ålder lyckats bygga ett företag från grunden i en mansdominerad bransch. Hon har visat att kompetens, kvalitet och servicemedvetenhet väger tungt och möjliggör expansion med god lönsamhet. Samtidigt är hon en inspirerande förebild för unga företagare och visat att det går att kombinera hårt arbete med familj. 

 


Mer från hela Sverige


Krönikor

Tema: LAS

Sätt stopp för halvmesyren om Las

Arbetsrätten måste reformeras. Det duger inte att försöka tvinga in företag i en omodern lösning som försvårar för småföretagen samtidigt som arbetslösheten och utanförskapet vä...


Coronakrisen