För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De blev Årets Entreprenör och Årets Serviceprofil

Publicerad 26 okt 2020
Idag under stadshuslunchen fick vi äran att dela ut priset för Årets Entreprenör och Årets Serviceprofil. Tillsammans med organisationen Företagarna kan vi stolt presentera årets vinnare!

(Fh. Martin Enget, Adrian Wallenholm, Åsa Lundqvist Peyron)

ÅRETS ENTREPRENÖR

I samband med 100-årsjubileet markerar årets entreprenörer en ny era i Höganäs. Tack vare ett öga för estetik och design lyckades de rädda en arkitektonisk skatt, och de historiska detaljerna har tagits fram och bevarats med varsam hand.

Inredning, mikrobryggerier och höghjulingar har alla en gemensam nämnare. Genom att öppna upp och bjuda in konstnärer, kreatörer och andra entreprenörer har de skapat en helt ny mötesplats för Höganäs som lockar besökare från när och fjärran. Platsen är lite av keramikens moder och årets entreprenörer tar vid där allt började, och kryddar med allt det goda i livet erbjuder.

Årets Entreprenör har verkligen satt Höganäs på kartan när det gäller konst, design och arkitektur och berikar på så sätt både det lokala näringslivet och höganäsborna med nya spännande idéer och utveckling.

Årets Entreprenör i Höganäs Kullabygden är Martin Enget, Sylvia Enget och Joakim Bengtsson, Blå Hallen.

(Fv. Maria Bris, Magnus Bris, Adrian Wallenholm och Åsa Lundqvist Peyron)

ÅRETS SERVICEPROFIL
När detta företag jobbar så går det inte på räls utan på vals, och vill du ha något mindre går det att krympa det mesta med en fals. Ska du ha budskap på A0, eller en mindre etikett? Inga problem – de ordnar också vepa och pamflett.

PMS på detta stället påverkar INTE någons humör, utan här handlar det faktiskt om en bestämd kulör.

Årets serviceprofil är ett gäng med oberoende fabrikörer, priset i år går till tre musketörer.

Har du med dina visitkort kommit i akut klammeri? Bara lugn, det går snabbt i detta tryckeri.

Årets Serviceprofil i Höganäs Kullabygden är Magnus Bris, Kristofer Bris & Mathias Bris, Indieprints Höganäs AB.

I våras utsåg vi Årets företagare och Årets Unga Företagare. Tanken var att genomföra företagarfesten nu i höst, men på grund av rådande omständigheter med covid-19 så har vi fått tänka om. Årets Entreprenör och Årets Serviceprofil utsågs under stadshuslunchen den 1 oktober. På Stadshuslunchen den 8 oktober kommer Årets Företagare och Årets Unga Företagare få sina diplom och Höganäs Stadsstjärna kommer att utses.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna