headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Företagarnas stolta samarbetspartner - IKEA Helsingborg lanserar 'Drive Thru' till sina onlinekunder

IKEA arbetar med att skapa en bättre vardag för de många människorna. I rådande situation och de utmaningar som samhället ställs inför, med omtanke om sina medarbetares och kunder, har man på IKEA Helsingborg snabbt ställt om för att kunna möta kund på ett nytt och säkert sätt.
Publicerad 27 mar 2020

Ett fint exempel på ett aktivt entreprenörskap för att möta privat- och företagskunder där de befinner sig har IKEA Helsingborg valt att undersöka nya vägar.

Som ett led i detta implementerad man alltså en ”drive thru” under varuhuset, där alla ordrar som beställs online via Click & Collect hämtas, helt kostnadsfritt för kund.

Ett enkelt sätt att möjliggöra köp för de i riskgrupper och de många människorna, och som ett alternativ till att inte behöva gå in i varuhuset.

Förmån för medlemmar

Som medlem hos Företagarna har ni som bekant en väldigt fördelaktig förmån med IKEA företagskonto.

Nuvarande utökade förmån som råder är kopplad till KÖK & vitvaror och är förlängd med två veckor till den, 15/4, Sista leveransdag är också förlängd med två veckor, till den 31/5.

Ändrade öppettider IKEA

IKEA Helsingborg har i nuläget ändrade öppettider (från måndag 30 mars).

Varuhuset är då öppet 11-18, måndag-söndag, detta för att optimera och allokera resurser där de mest behövs, så som till drive trough som man har förlängt från 10-20 måndag-fredag och 10-18 lördag-söndag.

Utanför dessa timmar, kan du hämta din order i de blå ”pick-up skåp” som finns utplacerade under varuhuset.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Tidningen Företagaren prisad

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning.

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen