För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bokningar uteblir och vad händer nu?

Publicerad 18 mar 2020
I det svåra läget vi nu befinner oss i så finns det fler eldsjälar som på olika sätt kommer ställa upp för andra för att stötta de lokala företagen. Anna Mikkelgaard har en önskan om att fler skall fortsätta stötta handeln av produkter och tjänster så länge man är frisk.
Anna Mikkelgaard myMikkel massage Friskvårdshuset Höganäs

Anna har jobbat enbart med massage i snart 3 år nu. Företaget har fått igång en bra kundkrets som kommer regelbundet och hon  älskar verkligen det hon gör. Men just nu, vecka 12,  2020 så lyser de flesta bokningar med sin frånvaro.

Anna kom hem från en vidareutbildning och kände sig  full av ny inspiration och kunskap inom sin nya behandlingsform sk. Thai Yoga massage. Utbildningen och resan till Berlin är en satsning som hon gjort nu för 3e året i rad och som hon hoppas kunna ge mig och kunderna mycket glädje och hjälp framöver.

- Hur lång tid klarar jag mig med bara några få bokningar per vecka ?
Hur ska jag kunna betala hyran och hur länge har jag råd att minimera min lön? 

Anna nämner att det blir allt svårare att sova om nätterna något som säkert fler småföretagare upplever just nu.  Hon hoppas innerligt att det löser sig snart och att männsikor som är friska fortsätter att handla och köpa tjänster. 

- Alla kunder ska känna sig trygga när de går på massage och därför tvättas handdukar mellan varje kund , bänken ytdesinficeras och händer tvättas ( 20 sek ) och sedan använder jag handsprit.  Jag har arbetskläder & arbetsskor som bara används i massagerummet . Detta är inget nytt utan detta gör vi massageterapeuter för att våra kunder ska vara trygga och miljön ska vara hygienisk, Säger Anna.

Jag vill tacka Höganäs kommun för att ni gynnar de lokala genom att belöna era anställda med en valuta som bara kan nyttjas lokalt.  Fin påskpresent för många som kämpat extra hårt i dessa tider. 

Den inhemska valutan Euronäs är i praktiken ett presentkort som sedan 2009 finns för att gynna vår lokala handel. En Euronäs motsvarar 10 svenska kronor och de allra flesta verksamheter i centrala Höganäs tar emot valutan.

Anna Mikkelgaard
Stötta ditt lokala företag

myMikkel massage

Friskvårdshuset Höganäs

Boka massage online på www.mymikkel.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna