För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi vill lyfta fram dig och flera fantastiska företagare i dessa svåra tider

Publicerad 8 dec 2020
I år är ingenting som vanligt. Det är en konstig tid vi lever i. Vi har alla upplevt konstiga tider i våra liv. Allt ifrån Tjernobyl, till Palmemordet eller något mycket privat som förändrade vårt liv. Coronapandemin är den senaste konstiga tid vi upplever. Den är på ett sätt märkligare eftersom vi uppmanas att inte göra något eller sitta stilla hemma, arbeta hemifrån, hålla avstånd, ja, ni vet allt det där som ska begränsa smittspridningen.

Vi inom Företagarna Höganäs tycker förstås att det har varit ett mycket tråkigt år utan nästan några medlemsaktiviteter. Efter den fantastiska föreläsningen med Kalle Rosensköld i samband med årsmötet fick vi ställa in alla fysiska träffar. Och när äntligen efter sommaren kändes det som om vi kan börja komma igång med små sammankomster så slog andra vågen av pandemin till med full kraft. Vi är tillbaka i en isolerad tillvaro återigen. Pandemin begränsar inte bara våra aktiviteter men den slår hårt även mot oss företagare, stora och små, som kämpar dagligen för att överleva och försöka leverera god service till våra kunder.

Vi ger dock aldrig upp. Vare sig som människa, anställd, företagare eller som medlem i Företagarna. 

Inom Företagarna Höganäs har vi bestämt oss för att satsa på ett trevligt digitalt erbjudande. Under de kommande veckorna har du som medlem möjlighet att synas på vår Facebookssida där du får lämna ett erbjudande till dina kunder, berätta om din verksamhet eller marknadsföra din produkt/tjänst för allmänheten.

Om du tycker att detta låter intressant, vill vi gärna att du mailar till oss en kort film med dig/om din verksamhet, produkt/tjänst eller skicka in en bild med text som vi kan lägga upp Företagarnas Facebookssida. 

Tillsammans hjälps vi åt att sprida ljuset, hoppet och kärleken inför julen! 

Tillsammans ser vi till att vi överlever även denna kris och kommer ut på andra sidan, om än tilltufsade och skakade men starkare. För när allt är över så har vi fortfarande varandra och tillsammans är vi en fantastisk organisation för Sveriges alla företagare.

Varma hälsningar 

Styrelsen Företagarna Höganäs

P.S. Kom nu ihåg att maila in ditt bidrag/erbjudande för marknadsföring av dig, din produkt/tjänst eller din verksamhet!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna