För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Sölvesborg fömedlar en julklapp!

Publicerad 11 dec 2020
Stiftelsen Lotus Foundation har i år beslutat att ge en julklapp till alla medlemmar i Företagarna Sölvesborg vilket vi gärna förmedlar vidare till dig! Om du har några frågor om erbjudandet vänligen kontakta PO Mårtensson på Lotus Foundation.


PO Mårtensson berättar om Louts Foundations erbjudande/julklapp
Personligen vill jag, PO Mårtensson, tacka föreningen Företagarna Sölvesborg för det engagemang ni har samt ett tack för det stöd ni har gett mig och Stiftelsen Lotus Foundation med dessa svåra och känsliga frågor.

Som tack för stödet erbjuder Stiftelsen Lotus Foundation, Företagarna Sölvesborg och dess medlemsföretagare att få ta del av Lotusmodellens digitala förebyggande utbildning, utbildningen är 100% anpassad till alla typer av företag, utbildningen är riktad till alla chefer och ledningsgrupp samt alla medarbetare.

Erbjuden utbildning gäller under perioden
2020 12 15 till 2021 01 30

Inloggning
Användarnamn: Företagarna-Sbg
Lösenord: 20#trygga!20

Lotusmodellens digitala förebyggande utbildning för chefer och medarbetare

Nedan ser du lite av det som ingår i utbildningen som vi nu erbjuder Företagarna i Sölvesborgs medlemmar kostnadsfritt till den 31/1 2021.

Inledningsforum: Informationsfilm på 5 minuter, filmen klargör på ett enkelt sätt vad riskbruk, missbruk och beroende är och hur alkoholen påverkar omgivningen vilket blir väldigt tydligt i filmen. En faktaruta som visar fakta om alkohol och drogproblematiken.

Chefsrummet (att göra)
- Chefsdokument
- Chefsfilmen
- Narkotikaupplysning, vill du veta mera om droger?
- Svara gärna på utvärderingsfrågorna samt egna reflektioner

Medarbetarrummet (att göra)
- Medarbetardokumentet
- Medarbetar filmen
- Narkotikaupplysning, vill du veta mera om droger?
- Svara gärna på utvärderingsfrågorna samt egna reflektioner

Snabb kontakt ”den röda knappen”
- Önskar du dela med dig eller du söker handledning? Kan vi tillsammans göra skillnad i Sölvesborg?

Stöd gärna vårt arbete med ett frivilligt bidrag, vi vill arbeta för ett tryggare Sölvesborg, är ni med? Ett bidrag (bankgiro 5363-3483) kan göra skillnad och rädda liv, 2020 har vi räddat flera ungdomar, vilket vi redovisar i vår verksamhetsberättelse.

Louts Foundations ledord: Våra barn och ungdomar är vår framtid och de går inte i repris.

Företagarna Sölvesborg förmedlar denna "julklapp" till er medlemmar och tackar Lotus Foundation för sitt arbete, ett av initiativen i kommunen för ett tryggare Sölvesborg.

Fler nyheter från Företagarna