headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Lite tips och stöd i corona-tider

Företagare är experter på att se möjligheter. Hantera ovisshet är en del av vardagen eftersom ingenting någonsin står stilla här i världen. Men plötsligt känns det som att allt verkligen står still. Coronaviruset har medfört onaturliga begränsningar i hur vi får röra oss i samhället.
Publicerad 21 apr 2020

Välkommen in på foretagarna.se där du kan hitta det mesta om vad man kan göra i dessa tider. Du kan även gå in på Företagarna Region Syd sida för att hitta mer information. 

- Räkna ut ditt stöd  för korttidsarbete

- Kostnadsfri coaching till företagare i kris

- Om corona för företagare

- Eller ring direkt till våra jurister på tel 0771-45 45 45.

Information från Tillväxt Landskrona

Länk till Tillväxt Landskrona.

Behov av material till vården

Landskrona stad har behov av material för vård- och omsorgsverksamhet. Har ditt företag möjlighet att tillverka, sälja eller skänka det som inte går att köpa in via ordinarie inköpsvägar idag? 

Se lista över behovet och fyll enkelt i dina uppgifter genom att klicka här!

Övertalighet matchas mot arbetskraftsbrist

Har du som arbetsgivare övertalig personal eller arbetskraftsbrist är du välkommen att kontakta oss.

Vi arbetar med att matcha arbetsgivare som tillfälligt har övertalig personal, med arbetsgivare som har arbetskraftsbrist. Vill du bli kontaktad, fyll enkelt i dina uppgifter här.

Rekrytering genom Resursjobb

Vi arbetar, i vår ordinarie verksamhet, med att matcha medarbetare till dig arbetsgivare som har behov av motiverade medarbetare med rätt personliga egenskaper, för tjänster som inte kräver formell kompetens.

Vi har genomfört över 200 matchningar hittills till arbetsgivare i Landskronaoch vi kallar det för Resursjobb. Kontakta våra rekryterare så påbörjar vi arbetet direkt.

Fler nyheter från Företagarna

Tidningen Företagaren prisad

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning.

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen