headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Välkommen unga entreprenörer!

10 sep 2019
Premiär för AW med Skåne & Blekinges unga entreprenörer. Du som är medlem i Företagarna och är 35 år eller yngre får nu exklusiv tillgång till ett nätverk vid namn Företagarna Young.

Här samlar vi nationellt och regionalt ledande unga entreprenörer. Vi bjuder därför in dig till nätverkets första Afterwork i Blekinge på Best Western i Karlshamn. Bakom träffen står våra unga ambassadörer Johan Holgersson (Best Western), Alfred Appelros (Getsocial), Emily Palander (Salong Vacker) och Robin Rocko Falck (Rockos konditori).

Vi träffas över god mat och dryck får veta mer om Företagarna Young, nätverkar med andra unga enteprenörer och testar på en aktivitet vid namn Feedback-Forum.

När: onsdagen den 16 oktober kl. 18.00.

Var: Best Western i Karlshamn,  Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn.

Anmälan senast den 14 oktober här till höger. 

Vi söker just nu engagerade unga personer till vårt nätverk Företagarna Young.

Vår mål är att få ett antal ambassadörer spridda över Skåne & Blekinge som tillsammans med det nationella nätverket Företagarna Young kan utveckla nätverket regionalt och lokalt.

Ambassadörsskapet innebär att du tillsammans med de andra i ambassadörerna i nätverket genomför ca 2 nätverksträffar riktat mot våra yngre medlemmar. Träffarna kan vara stora eller i mindre format.  Här är allt ett oskrivet blad och vi hoppas på att hitta den form som passar nätverket bäst tillsammans med er.

Som medlem i Företagarna kan du bli ambassadör för Företagarna Young och få chansen att åka på kickoff i Stockholm den 10 oktober med Företagarna Young. På plats kommer andra ambassadörer från Sverige att vara och  resonera mer om hur nätverket kan utvecklas och användas

Om du känner att detta är det minsta intressant och vill veta mer om vad det innebär så kontakta mig : Alfred Appelros som är Företagarna Young,  073-8483633

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap