För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Kristianstad kommer att utses vid Guldjubel galan den 10 april

Publicerad 1 mar 2019
Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

Guldjubel

Onsdag 10 april 2019 19:00

Stora salen, Kulturkvarteret
Arrangör: Företagarna Kristianstad, Nyföretagarcentrum Kristianstad, Marknadsföreningen nordost Skåne, Kristianstads kommun, Krinova incubator & science park, Sparbanken skåne, Högskolan Kristianstad

Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Det är en kväll där människorna och företagen som skapar kommunens framtid ska hamna i strålkastarljuset och hyllas för sina insatser. Guldjubel är också en arena där näringslivet kan träffas och ha trevligt samtidigt som nya spännande kontakter knyts. När kreativa entreprenörer träffas kan magi uppstå och nya framgångsrika konstellationer skapas vilket i sin tur kan leda till att lönsamma samarbeten finner dagens ljus.

Huvudsyftet med Guldjubel är att hylla våra näringslivshjältar och ge ytterligare uppmärksamhet till de näringslivspris som delas ut i kommunen.

Årets Företagare i Kristianstad kommer att utses vid Guldjubel galan

Guldjubel kommer inledas kl. 19.00 med mingeltallrik & bubbel. Själva prisutdelningen och showen börjar kl. 20.00. Kvällens konferencierer består av magikern Douglas Nordenbelt och eldkonstnären Tin Josefsdotter.

Förutom eld och magi kommer showen även att bjuda på en och annan överraskning.

Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

En minnesvärd kväll utlovas!

Köp biljetter här: https://kulturkvarteret.ebiljett.nu/home/tickets/911/false

Fler nyheter från Företagarna