headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Anmälan Årets Företagare Skåne & Blekinge 2019

29 maj 2019
6 september är det utdelning av Årets Företagare i Skåne & Blekinge. Vi hoppas att så många av er vill komma och hylla våra nominerade.

Årets Företagare lokalt delas ut i våra 35 föreningar 

Företagarna delar ut utmärkelsen Årets Företagare för att lyfta och hylla landets företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter!

Kort om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. På lokal nivå har det delats ut sedan 80-talet och sedan 2007 har utmärkelsen även delats ut på regional och nationell nivå där de regionala vinnarna tävlar om titeln Årets Företagare i Sverige.

Efter ett gediget arbete som pågår runt om i landet under hela året utses slutligen vinnaren under en gala i Stockholms stadshus. Alla kandidater granskas noga utifrån de mätbara kriterierna.

Som vinnare på nationell nivå kan man förvänta sig ett massmedialt genomslag, ökade affärsmöjligheter och om man inte har det innan, ett medlemskap i Företagarna med alla våra förmåner som bonus.

Info kring kvällen
För dig som är förtroendevald har vi ett väl rabatterat pris för denna kväll. Ta gärna med respektive, priset är samma för dem. Ni bokar själv övernattningen. Ange: Företagarna. Araslöv Golf och Resort, Starvägen 1, 291 75 Färlöv, 044-716 00, info@araslovgolf.se Företagarna har reserverat många rum men boka innan 17 juni.

NÄR: 6 september

VAR: Araslöv Golf och Resort, Starvägen 1, 291 75 Färlöv, 044-716 00, info@araslovgolf.se

TID: 17:00 - Framåt

Pris:


Förtroendevalda betalar 850 kr exklusive moms för galamiddag med dryckespaket (subventionerat med 30%)

Förtroendevalda betalar 600 kr exklusive moms för galamiddag utan dryckespaket (subventionerat med 30%)

Boende för gäster på galamiddagen kostar för del i dubbelrum 531:- ex moms, 664:- ink moms.

Vi fakturerar er i samband med er anmälan här nedan. 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap