För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nyheter inför våren för dig som är medlem

Publicerad 30 jan 2019
Whops, redan en bra bit in på 2019! Hög tid för en hälsning från oss i din styrelse för Företagarna Österlen.

Först hoppas vi att alla våra medlemmar haft fina helger och en bra start på det nya året. Vi i styrelsen för föreningen är extra glada över att ha fått in flera nya medlemmar till oss. Extra välkomna till er alla!

Detta påminner oss också om att snart stundar årsmötet, den 13 mars, då vi väljer ny styrelse. Tre av våra styrelsemedlemmar har aviserat om avgång. Så känner du för att ingå i ett härligt gäng och vill verka för att underlätta att vara företagare i Simrishamns kommun, då skall du höra av dig till Thomas Beranek  (beranek@telia.com) eller Anders Thuresson (anders@svabesholm.se) som sitter i valberedningen och gärna tar emot förslag.

För att du inte skall missa kommande trevligheter så kommer här ett kalendarium. Men observera att det kommer mer efter hand så håll framförallt koll på vår Facebooksida, där lägger vi in alla våra evenemang.

Detta är bokat så här långt:

19 februari- Lunchmingel på Nordic Sea Winery. Kl 12-13.

13 mars- Årsmöte på restaurang Röken. Start 17.30 därefter serveras en liten måltid och föreläsning.

14 mars- Soloföretagardagen i Malmö

15 mars- Frukostträff med Livesändning om generationsskifte. Cafè Kagan kl. 7.30.

19 mars- Lunchmingel på Nordic Sea Winery. Kl 12-13.

26 mars- Rapporten om ”välfärdsskaparna” släpps. Detta                                                                    uppmärksammar vi på något sätt. Mer info kommer.

23 apri- Lunchmingel på Nordic Sea Winery. Kl 12-13.

21 maj- Lunchmingel på Nordic Sea Winery. Kl 12-13.

Så planerar vi:

Företagsbesök på Peugeot i Hammenhög. Vi tittar in på Sture Nilssons bil i Hammenhög och får oss en presentation av företaget. Som medlem i Företagarna har du 27% rabatt på Peugeots transportbilar.

Fler Livesändningar kommer också. Fredag den 15 mars kl 08.00 livesänder vi ett samtal mellan vår vd Günther Mårder och en panel på temat ÄGARSKIFTE!

Detta så här långt, men det kommer som sagt mer. Och har du egna idéer om vad du vill vi skall göra. Kanske en utbildning du skulle vilja vi arrangerade eller vill du kanske presentera ditt eget företag? Hör av dig till någon av oss i styrelsen.

Vi ses!

Må väl

Din styrelse för Företagarna Österlen gm Cecilia Granquist Dahmén, ordförande.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna