För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominera till valberedningen Kristianstad

Publicerad 14 jan 2019
Vi behöver din hjälp med att nominera bra, duktiga och engagerade företagare till styrelsen för Företagarna Kristianstad. Det finns många fantastiska, drivna, unga och gamla företagare i Kristianstad – hjälp oss att hitta dem.

Valberedningens uppgift är att sätta samman ett styrelseteam som kan genomföra en bra verksamhet utifrån medlemmarnas önskemål och behov - idag och i framtiden. Vi vill också se till att styrelsen speglar medlemmarna så bra som möjligt.

Nominera till styrelsen

Nu är det dags att nominera vilka som ska leda Företagarna i Kristianstad 2019. Vet du någon du tror skulle göra ett bra jobb för Företagarna? Tipsa oss gärna i valberedningen.

Vem kan nominera?

Alla medlemmar i Företagarna kan nominera en eller flera personer till föreningens styrelse.

Vem kan nomineras?

Du kan nominera vem du vill, men för att personen ska kunna bli vald till styrelsen ska han/hon vara medlem i Företagarna. Är personen inte ännu medlem kan den alltså bli det. Du får även nominera dig själv.

Vad händer med min nominering?

Den tas om hand av valberedningen som kontaktar de nominerade. Innan årsmötet presentar valberedningen sitt förslag till styrelse för 2019. Styrelsen väljs sedan av årsmötet.

Måste den man nominerar ha erfarenhet av styrelsearbete?

Nej. Valberedningen sätter samman ett brett team av olika kompetenser, branscher, åldrar, bakgrund etc som har förutsättningar att göra ett bra jobb ihop.

När är sista datumet för att nominera?

Nomineringstiden går ut 28 februari 2019. 

Maila ditt förslag till valberedningen kristianstad@foretagarna.se

 

Kontakta Företagarna i Kristianstad

 

Fler nyheter från Företagarna