För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Stort tack för detta året och välkomna på våra träffar 2020

Publicerad 17 dec 2019
Företagarna Landskrona fyllde 140 år detta året och vi kan se tillbaka på ett år fyllt med trevliga och givande möten mellan medlemmarna och andra företagare på våra träffar.

Föredragen på frukostträffarna har bland annat handlat om Årets Företagare, Ohlssons, Hållbarhet & Social innovation, Thanda Gruppen, Tillväxt Landskrona och ledarskap.

Årets Företagare korades i våras under festliga former på Landskronas Näringslivsgala på Örenäs Slott. Priset gick till Roger Holmstedt som driver företaget Roma Plast i andra generationen. Under hösten hade vi en medlemsträff på Roma Plast med visning av företaget.

Årets Företagare i Svalöv blev bröderna Peter och Patrik Åkesson som driver Svalövs Plåt   AB.  Även det i andra generationen. Priset mottogs på Svalövs företagsmässa i september.

Just nu pågår nomineringstiden för Årets Företagare i Landskrona och Svalöv och här vill vi väldigt gärna ha er hjälp med nomineringar. En nyhet är att vi även kommer att kora Årets Unga Företagare. Samma kriterier gäller här men åldersgränsen är 35 år.

Nominera just din favorit senast den 31/12.

Under året har vi också besökt Hotel Öresund vid en lunch med efterföljande visning av VD.

Vi har varit uppe och flugit på Landskrona Flygklubb i Viarp och fått veta mera om deras verksamhet. Under hösten besökte vi Enercon på Varvsudden och fick se tillverkningen av de gigantiska vindkraftstornen.

I oktober hade vi en mycket lyckad medlemsdag på Ring Knutstorp där man fick köra på halkbana, terrängbana och testa nya bilar. Mycket uppskattat!

Året avslutades med ett Julmys på Hotel Chaplin med glöggmingel och hembakade julkakor. Styrelsen har deltagit på bolagsstämma, nätverksträffar, delregional konferens och utbildning. På årsmötet delade vi ut Gesäll- och Mästarbrev enligt gammal tradition.

Företagarna har under året fått en hel del nya medlemmar och vi hälsar er varmt välkomna.

Nu hoppas vi att alla får en underbar jul med familj och goda vänner. Med tid att umgås, äta gott och bara vara. Även engagerade företagare måste unna sig ledig tid ibland!

Stort tack för detta året och välkomna på våra träffar 2020.

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar Ina Zachhau, Ordförande Företagarna Landskrona och övriga styrelsen

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna