headphones newspaper video-player
  • Företagarna
  • Är det nu det vänder, är vi på väg mot en lågko...
Magnus N:son Engelbäck, Regionchef Företagarna & Helena Björkman, bankchef Sparbanken Skåne

Frukostmöte - Är det nu det vänder, är vi på väg mot en lågkonjunktur?

16 aug 2019
Välkommen den 6 september till ett fullmatat frukostmöte med Företagarna Hörby, Sparbanken Skåne och Hörby Kommun där vi tar del av resultaten i den senaste Småföretagsbarometern. Denna undersökning har sedan 1980-talet tagit tempen på landets småföretagare och deras syn på kommande konjunkturläge.

Lyssna till Helena Björkman, bankchef på Sparbanken Skåne och Magnus N:son Engelbäck, regionchef Företagarna Syd som förutom att gå igenom Småföretagsbarometern pratar om mittskåne och vad vi har att vänta framöver. Vidare tar de en utblick i Sverige och världen gällande det politiska och ekonomiska läget. 

Företagarna Hörby bjuder på kaffe och frukostmacka från kl. 07:30, mötet pågår kl. 08-09.

Sedan 1990 har det skapats 1 300 jobb i småföretagen i Hörby. Nästan alla företag vill växa och därmed skapa fler jobbtillfällen. Jobben som skapas i de privata företagen genererar inte bara inkomster till de anställda utan också skatteintäkter till vår gemensamma välfärd. Kommunen använder skatteintäkterna för att bygga och underhålla gator, vägar, parkering och parker, till idrotts- och fritidsanläggningar, till skolor, bibliotek, räddningstjänsten, till ekonomiskt bistånd, till miljöinsatser m.m. Företagarna tillsammans med alla anställda i småföretagen står för 35 procent av kommunens skatteintäkter vilket motsvarar 215 miljoner kronor.

Välkommen med din anmälan här till höger!

Tid: fredag 6 september, kl.07:30

Plats: Hörby kommunhus, Ringsjövägen 4 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap