headphones newspaper video-player

Möt handlaren som varit medlem i Företagarna i 16 år

9 nov 2018
Det är 16 år sedan Hans Holmberg och Ica Torgpågen gick med i Företagarna Anderslöv och för honom är det en självklarhet att rekommendera andra entreprenörer att gå med i det lokala nätverket.

Varför ska du som företagare gå med i organisationen Företagarna?

Vi träffas och diskuterar saker som är viktiga för bygden. När vi hjälps åt kan vi tillsammans förbättra miljön för alla som bor och verkar här. Vi kan samarbeta med kommunen och driva de frågorna som är viktiga för oss lokalt, säger han. 

Företagarna i Anderslöv anordnar lokala möten, bjuder in olika föreläsare och ser till att ortens entreprenörer har ett gott och väl fungerande samarbete. 

Det är en trygghet att vara en del av nätverket, tillsammans blir vi starka och trygga. Dessutom är det en mycket bra möjlighet att samtala med andra och byta erfarenheter, säger Hans Holmberg på ICA Torgpågen. Företagarna i Anderslöv hjälper oss också att förhandla i viktiga frågor och när man är en del av nätverket så får man också viktig information om vad som händer här i bygden. För mig är det självklart att vara en del av det.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD