För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Valsnack och Misstagens Mästare i Malmö

Publicerad 2 mar 2018
På torsdagen var det dags för Malmö att gästas av Misstagens Mästare.

Det bistra vintervädret höll Malmö i sitt grepp på torsdagen när Företagarna rullade in i staden med turnén Misstagens Mästare + valsnack. Snökaoset gjorde att alla som anmält sig inte tog sig fram till Best Western Malmö Arena Hotell. Men att det i bland inte blir som man tänkt sig är ju hela inramningen för Misstagens Mästare, så självklart blev det en dag med full fart i alla fall.

En ”normalstörds” berättelse

Pär Johansson – grundare till och ledare av Glada Hudikteatern som redan hunnit turnera en del med Misstagens Mästare fångade även Malmöpubliken med sitt starka budskap om att man måste bli sedd och uppskattad för den man är för att växa och utvecklas.  

Hitta rätt digitalt

Detta valår har en världsmästare på sociala medier tagit plats på Misstagens Mästare. Frida Boisen, vice VD och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands, delade frikostigt med sig av tips och råd om hur man som företagare lär känna sina kunder digitalt. Talk to the heart, var en uppmaning som deltagarna fick med sig.

Valsnack och Företagarsoffan

Företagarnas politiska strateg Lars Ilmoni var på plats för att hålla i valsnack från scenen med engagerade samtal med deltagarna. Sedan följde ett panelsamtal om företagsklimatet med entreprenörerna Nathalie Lameri och Marie Kneist.

Hela dagen modererades av Eva Cooper, Företagarnas regionchef i Gävleborg.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna