För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Österlens årliga bussutflykt onsdagen den 6 juni

Publicerad 14 maj 2018
Varmt välkomna till en trevlig dag, nätverka, knyt nya kontakter och umgås under lättsamma formermed andra företagare.

Program

Avresa med buss från Österlen på morgonen, och efter en ganska kort resa landar vi på dagens första besöksmål, vackert beläget på Romeleåsens sydsluttning. Vi hälsar här på hos ”Smen På Skramlan” där vi avnjuter förmiddagsfika i det trevliga caféet och även får se hur hur smen arbetar i sin smedja.

Vi rullar vidare nerför åsen mot nästa besöksmål, det trevliga och innehållsrika Johannamuséet utanför Skurup. Här får vi en guidad rundvandring i den fantastiska utställningen.

Bussen tar oss sen vidare på denna Skånetur och det är dags för lunch som vi idag avnjuter på hotell Mossbylund. Mätta och belåtna reser vi vidare på vackra sommarvägar och stannar nästa gång på Sövde Musteri, där vi får en guidad rundvandring och presentation av det intressanta företaget.

Vi lämnar Sövde och det är dags för eftermiddagskaffe som vi idag avnjuter på klassiska Sjöbo Kaffestuga, med massor av hembakat.

Dag börjar bli kväll och det är dags att styra bussen mot Österlen och våra hemorter efter en trevlig dag tillsammans med vänner och företagarkolleger.

Resan är subventionerad av Företagarna Österlen och kostar endast:

För medlemmar och respektive:  390:- 

För övriga gäster i mån av plats: 590:-  

 Betalning kan ske i förskott till Företagarna Österlen eller kontant på bussen. I priset ingår bussresa, förmiddagsfika, entré och guidning på Johannamuseet, lunch, guidad visning på Sövde Musteri, eftermiddagskaffe och mycket nöje.                                     

Anmälan görs senast den 25 maj till Ulf Hansson telefon 0706-678098 eller på e-post info@kivikstaxi.se

Ange telefonnummer och e-postadress i er anmälan, samt var ni bor för planering av uppsamlingsrunda.

Avresa från Österlen 07.30-08.00, tid och plats meddelas efter att anmälningstiden gått ut.

Åter på Österlen ca 18.00.                 

OBS! Begränsat antal platser… boka direkt… först till kvarn…

 Hjärtligt välkomna

Taggar
Fler nyheter från Företagarna