För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Laddat Event i Kristianstad 7 juni 2018

Publicerad 18 maj 2018
Vi på Förenade Bil välkomnar dig som är medlem i Företagarna in till frukostmingel torsdag 7 juni kl 8.00. Temat för morgonen är miljösmarta bilar i vardagslivet.Varmt Välkommen!

Vi tycker själva att det är viktigt att göra miljömedvetna val och bjuder gärna in dig som vill veta mer om hur det är att köra en elektrifierad bil eller en hybrid bil. Spontant kanske du undrar hur snabbt man laddar en BMW i3, var det finns publika laddnings-stationer i området som du rör dig i eller hur du löser laddningen av bilen där hemma. 
Utöver trevlig frukost har vi laddlösningsföretaget Clever på plats som berättar hur enkelt det är att ladda bilen såväl hemma som borta. Just nu har vi också erbjudande på Wallbox - laddboxen som gör din hemmaladdning enkel och trygg.

Funderar du på att ta din tjänstebil till en mer miljömedveten nivå? 
Kom till oss på Förenade Bil så berättar vi gärna vilka miljöstrategiska val vi kan hjälpa dig med när det gäller tjänstebilar.

Frukosten avslutas ca 9.30 och det finns möjlighet att provköra en eller flera av våra miljösmarta BMW för er som önskar.

Tid: Torsdag 7 juni klockan 08.00 - 09.30

Plats: Sävvägen 2, Kristianstad

Anmälan: senast 4/6 kl 12. Begränsat antal platser!

Anmäl er här 

Fler nyheter från Företagarna