För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hur går det för Sverige i VM?

Publicerad 29 maj 2018
Visst hoppas vi på många vinster för Sverige i Fotbolls-VM som startar den 14 juni i Ryssland.

Nu kan du som medlem i Företagarna Eslöv, Höör eller Hörby vara med och tippa resultatet i Sveriges matcher och samtidigt synas i mellanskånes största dagstidning, Skånska Dagbladet.

Skånska Dagbladet har tagit fram en kampanj där man köper 3 annonser i ett paketpris för endast 2.495 kr exkl moms. Då får man synas i tidningen med 3 annonser som är 2-spalt x 88 mm med bild, resultat och logotype till respektive match för Sverige. Se bifogad PDF.

Köper du dettaa annonspaket som medlem är du samtidigt med och stödjer våra lokala föreningar i Företagarna Eslöv, Höör och Hörby. Inte nog med detta - om Sverige går vidare från gruppen bjuder Skånska Dagbladet på ytterligare en annons till er. Du har även chansen att vinna hel och halvsidor om du gissar rätt på resultaten.

Var nu med och stötta Företagarna, samtidigt som du kan sätta de andra företagarna på plats genom att visa vem som är mästertipparen i stan!

 HÄR hittar du information från Skånska Dagbladet 

Kontakt till Skånska Dagbladet för bokning

Eslöv: André Frimer 0704-14 26 82

Höör: Lars Brandt 0704-14 26 77

Hörby: Bo Olsson 0703-47 26 96

Tillsammans håller vi tummarna för Sverige!

Företagarna i Eslöv, Höör & Hörby

 

Fler nyheter från Företagarna