För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Valbussen stannar på Rådhustorget

Publicerad 25 feb 2018
Måndag 26 februari sveper Företagarnas valbuss in i Landskrona

 

Måndag 26 februari sveper Företagarnas valbuss in i Skåne för de första nedslagen i en landsomfattande valturné som pågår under våren. Under stoppet i Landskrona kan man besöka vår valbuss på Rådhustorget med efterledande debatt mellan partierna om de frågor som är särskilt viktiga för det lokala företagarklimatet.

 Den som slår upp tidningen kan lätt få intrycket att det är de stora företagen som skapar alla jobb i Sverige. Men faktum är att småföretagen, de med färre än 50 anställda, är de som står för den stora delen av Sveriges jobbtillväxt, hela fyra av totalt fem nya jobb sen 1990-talet. Företagarnas regionchef i Syd, Magnus Engelbäck, ser det som en särskilt prioriterad fråga att lyfta:

-  Enkelt uttryckt kan man säga att när det går bra för småföretagen så går det också bra för hela Skåne. Därför riktar vi ljuset mot hur viktiga småföretagen är för Sverige, och vad politikerna vill göra för att förbättra företagarklimatet, och därmed också fler jobb, mer välfärd och ökat välstånd i, säger Magnus Engelbäck.

Valbussen kommer vara parkerad på Rådhustorget mellan kl.12.00-15.30 för de som vill diskutera förtagsfrågor med personal från Företagarna. 

Hoppas vi ses !

Taggar
Fler nyheter från Företagarna