För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Se maktkampen i Landskrona

Publicerad 26 feb 2018
Företagarnas valturné rullade på måndagen vidare från Helsingborg till Landskrona. Där väntade turnéns första maktkamp.

Det var en namnkunnig panel som ställde upp för valturnéns första maktkamp. Henrik Thott (KD), Ylva Nordberg (C), Torbjörn Brorsson (M), Stefan Olsson (SD), Jesper Ohlsson (MP), Jonas Esbjörnsson (S) och Bo Lundgren (L) hade mycket att säga.

Under maktkampen var alla deltagande politiker överens om att de vill ha ett gott företagarklimat och utveckla goda relationer med lokala företagarna. Men samtidigt kunde man konstatera att politikerna har en tendens att tycka att det lokala företagarklimatet är bättre än vad företagen i stort tycker. Debatten kretsade även kring den viktiga frågan om företagens kompetensförsörjning.

När det blev dags för publiken som bestod av både medlemmar i Företagarna och andra intresserade att ställa frågor kom förslag på att stadshuset borde gå en charmkurs och förbättra attityd och service och att gårdsförsäljning av vin borde tillåtas.

Titta på klippet här ovanför för att höra hur maktkampen avlöpte.



Taggar
Fler nyheter från Företagarna