För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Landskrona önskar dig som medlem en God jul & ett Gott nytt år

Publicerad 12 dec 2018
Företagarna Landskrona kan se tillbaka på ett år fyllt med trevliga och givande möten mellan medlemmarna och andra företagare på våra frukostträffar.

Föredragen har bland annat handlat om Årets Företagare, UF-företag, arbetsmiljöfrågor, FORZA of Sweden, Derome Byggvaror, Swedbank, Swedish Leaugue, Visfestivalen, Balansbyrån, säljare i världsklass, rosa bandet, mustaschkampen och naturligtvis GDPR.

Vi har haft välbesökta Politikerdebatter i både Landskrona och Svalöv under året. After Work på Ring Knutstorp i samarbete med Företagarna Bjuv och Öresund samt Svalövs kommun.

Årets Företagare korades i våras under festliga former på Landskronas Näringslivsgala på Örenäs Slott. Priset gick till veterinär Thomas Lindgren som driver Landskrona Smådjursklinik. En klinik som hans föräldrar Berndt och Ingrid Lindgren startade. Ett mycket trevligt företagsbesök hade vi på Smådjurskliniken som just invigt sin utbyggnad.

Årets Företagare i Svalöv blev Andreas Brorsson som driver Betong och Markteknik AB. Andreas mottog sitt pris på Fridhems Folkhögskola i augusti i samband med den andra politikerdebatten och AW i Svalöv.

Just nu pågår nomineringstiden för Årets Företagare i Landskrona och här vill vi väldigt gärna ha er hjälp med nomineringar.

På hemsidan finns nomineringsblankett. Nominera just din favorit senast den 31/12.

 Företagarna har under året fått en hel del nya medlemmar och vi hälsar er varmt välkomna.

Vi har deltagit på Kongress i Göteborg och Förtroendevalda-konferens i Stockholm.

 2019 fyller Företagarna Landskrona 140 år och det skall vi så klart fira under året!

 Nu hoppas vi att alla får en underbar jul med familj och goda vänner.

Med tid att umgås, äta gott och bara vara.

Även engagerade företagare måste unna sig ledig tid ibland!

Stort tack för detta året och välkomna på årets första frukostträff den 25 Januari. på Hotel Chaplin.

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar

Ina Zachhau, Ordförande Företagarna Landskrona och övriga styrelsen

Taggar
Fler nyheter från Företagarna