För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

PostNord träffar Företagarna

Publicerad 25 apr 2018
PostNord vill ta ansvar för de problem de orsakar mottagare och kunder och bli bättre på att lyssna på kundernas synpunkter.

Just nu pågår de största förändringarna i PostNords historia då man stöper om infrastruktur och arbetssätt från grunden för att möta en utveckling med fler pall och paket och färre brev. Vid omstöpningens start gjordes väl många förändringar i för snabb takt. Något Postnord har mottagit kritik för, då allt inte har fungerat som det ska. PostNord vill ta ansvar för de problem de orsakar mottagare och kunder och bli bättre på att lyssna på kundernas synpunkter. Därför kommer PostNords koncernchef Håkan Ericsson och distributionschef Erika Ahlqvist till Helsingborg för att träffa Företagarnas ordförande Folke Straube och regionchef Magnus N:son Engelbäck den 4 maj.

Därför vill vi ha dina synpunkter om vad som fungerar och inte fungerar hos Postnord inför mötet. Maila dina synpunkter till folke@straube.se

Hälsningar

/Folke Straube

Ordförande Företagarnas Riksorganisation i Helsingborg


Fler nyheter från Företagarna