För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Ystad

Publicerad 15 nov 2017
Bröder får Bosses bygg att växa

Företaget utsågs nyligen till årets företagare på näringslivsgalan. 
– Det var en överraskande vinst, säger Linus Sandell.
Bosse Sandell kunde inte närvara på näringslivsgalan på grund av en knäoperation, men Linus försäkrar att företagets grundare var på gott humör ändå.

– Han blev väldigt glad. Det är roligt att han får ett erkännande efter att ha jobbat med företaget i så många år, ända sedan 70-talet, säger Linus Sandell.
Bosses bygg har ett späckat schema. I skrivande stund håller de på att färdigställa en 750 kvadratmeter stor kontorslokal i Ystad, planera en renovering av en förskola i Skurup och starta bygget av 116 lägenheter i Ystad. Det och lite till.
– Ja, vi har minst sagt fulla orderböcker, säger Linus Sandell.
Linus driver i dag företaget tillsammans med sin bror Dennis.
– Att driva ett familjeföretag är mestadels positivt. Bosse är mindre delaktig i dag, så det är upp till oss. Jag och Dennis är olika som personer, men vi håller sams.
Bosses bygg arbetar ofta med lokala entreprenörer och underleverantörer från Ystad.
– Vi gör det för att vi vill se till staden. Varför anställa en person från en annan kommun när det finns rätt folk i Ystad? Det är både en miljö- och samhällsaspekt. Vi värnar om kommunens viktigaste. Det blir kortare för arbetare att åka och kommunen får in skatt.

 

Källa http://www.skd.se/2017/11/13/broder-far-bosses-bygg-att-vaxa/

Fler nyheter från Företagarna