För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nils Persson, Teko Tryck AB är Årets Företagare Blekinge 2016

Publicerad 1 sep 2016
Under festliga former korade Företagarna Nils Persson och Sölvesborgsföretaget Teko Tryck AB till Årets Företagare Blekinge 2016. Carl- Johan Grund med företaget Emerse korades till Årets Företagare Skåne 2016. Den 14 oktober kommer de att representera Blekinge och Skåne på den nationella Årets Företagargalan som i år firar 10-års jubileum.

Motivering Årets Företagare i Blekinge 2016:
Att ha en känsla för relationer och mod för stora visioner är beundransvärt. Att skapa nya arbetstillfällen och föra vidare ett livsverk och ett hantverk till nya generationer är respekt. Att erövra och äga marknaden med några få anspråkslösa produkter är unikt. Men det är bara riktiga hjältar och hjältinnor med genuint engagemang som kan lyfta ett företag från att vara en mindre företeelse till att bli ett gediget och världsomspännande fenomen. Stort grattis Årets Företagare Blekinge 2016, Nils Persson och teamet på Teko Tryck AB!

– I tider då politiken fokuserar på skattehöjningar och vinstbegränsningar vill vi med Årets Företagare flytta fokus och hylla företagaren, människan bakom företaget som varje dag gör skillnad och bygger Sverige starkare, säger Magnus N:son Engelbäck, regionchef.

Företagarna anordnade en eftermiddag för företagare och företagsamma personer på Slagthuset i Malmö. Petter Askergren inspirerade och berättade om sin karriär som artist och multientreprenör. På scen fick vi möta samtliga Årets Företagare som korats lokalt inom perioden 30 juni 2015 till 1 juli 2016, juryn och fjorårets vinnare Bernt Karlsson och Fredrik Martinsson, Areff Systems AB. Kvällen avslutades med After Work.

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut sedan 1986 och är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och landets kommuner. Företagarna delar ut Årets Företagare för att synliggöra företagaren, människan bakom företaget.

Fler nyheter från Företagarna