För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Medlemsintervju med Emily Palander

Publicerad 9 aug 2016
Veckan har kickat igång och dags för en ny medlemsintervju. Denna gången med Emily Palander från Salong Vacker i Olofström.

Berätta lite om dig själv och ditt företag?
Jag heter Emily och är 29 år. En småbarnsmamma som som brinner för familj och företagande. Jag startade mitt företag när jag var 20 år gammal. Båda mina föräldrar är egenföretagare och det har alltid känts som en självklarhet att vara egen. Jag driver Salong Vacker i Olofström.

Jag är som person väldigt driven och tycker om utmaningar. Jag driver en skönhetssalong och skönhetsskola. Mitt företag utvecklas ständigt och nu i höst sker en stor expandering till det tredubbla, ett stort center för välbefinnande.

Jag är ordförande i Företagarna i Olofström och tycker det är roligt att jobba med företagsfrågor och utveckla företagandet på orten.

 Varför är du medlem i Företagarna?
Jag är medlem för jag tycker det är en fin gemenskap företag emellan och nätverket är kanon! Att dela med sig och både träffa och lära av andra företag är fantastiskt!

 Vad är det bästa med att vara företagare?
Det bästa med att vara egen är kontakten med människor och att utvecklas som person både med kunder, personal och andra företag samt att kunna jobba med mitt intresse.

 Har du någon extra bra erfarenhet av ditt medlemskap i Företagarna som du kan berätta om?
Att jag lärt känna så många andra företagare och lärt mig mycket genom att nätverka.

Fler nyheter från Företagarna