För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Igår stängde vi årets ”golftour” med Företagarna och våra förmånspartner, Volvo Car och BMW.

Publicerad 20 sep 2023
Vi har under sommaren och hösten avverkat flera tävlingar och nätverksträffar på några av Sveriges finaste golfbanor! Flera tävlingar har vi haft förmånen att ha med oss Volvo Car och dess återförsäljare Volvo Car Retail och Bilia.
Klicka på bilden och dra för att se fler bilder!

Volvo Car var först ut att bjuda in till deras tävling Mixed Challenge som turnerade runt i Sverige.

För tredje året i rad anordnade Företagarna och Volvo Car Sverige fyra fantastiska golfevent för dig som medlem i Företagarna. Tävlingarna sträckte sig över hela Sverige, från norr till söder så alla medlemmar med ett brinnande golfintresse fick en chans att spela golf och nätverka med likasinnade medlemmar och anställda vid Företagarna och Volvo Car Sverige.

Frösåker Golf & Country Club i Västerås bjöd i mitten på augusti på en fantastisk golfdag i strålande väder. Dagen avslutandes med trevlig middag tillsammans med Bilia och Företagarna i Mälardalen. Detta är en flerårig tradition som är väldigt uppskattad av våra medlemmar!

I början på september var det dags för Företagarna i Stockholms län att tillsammans med Volvo Car Retail bjuda på en ny möjlighet att nätverka och skapa nya affärer ute på fina Öster by Stensson på Österåkers GK. Solen sken återigen över oss då vi spelade fin golf under en härlig förmiddag och vi avslutade med en god lunch och prisutdelning på altanen.

Igår hade vi final på anrika Bro-Hof Slott Golf Club tillsammans med vår partner BMW som stod värd med oss på Företagarna Stockholms län.

BMW är tillsammans med Volvo Car en av Företagarnas förmånspartners som erbjuder bra rabatter när du som medlem köper ny bil.

Vädret är ju lite mer ostadigt i september men vi hade en fantastisk tur och trotsade väderleksrapporterna och kunde bjuda på en ljummen dag med endast en liten regnskur som drog förbi. Det var otroligt fint spel ute på Castle Course och partävlingen var jämn som sig bör!

Vinnare för dagen blev - Team Andersson som bestod av Bertil Andersson (33), Carl-Johan Marköö (11) de gick runt på -14 och Totalt 50 poäng. Grattis säger vi till er!

BMW’s uppskattade ambassadör, Joakim Häggman, vårt välkända golfproffs, utmanade spelarna med tävlingen ”Beat the Pro”. Där gäller det att komma närmare hålet än vad Joakim gör! Och ja, flera av våra deltagare lyckades!

Vi hade dagen till ära med oss vår nya förmånspartner Worldline . Worldline är världsledande inom snabba och säkra betalningar och tillförlitliga transaktioner. De bjöd på Närmast hål-tävling på hål 17 och delade ut en fin golf-goodiebag till vinnarna.

Vid halfway house träffade man också Gåshaga Rosteri som bjöd på mycket gott kaffe, som var väldigt uppskattat av alla spelare. Till de så bjöd vi på Företagarna på nötter, choklad och vatten från vår ambulerade ”kiosk” som Jessica rattade briljant!

Nu stänger vi golfsäsongen för i år! Tack till alla er som följt med på vår ”tour” med Företagarna! Vi ses väl till våren igen? Ta gärna med era företagskollegor! Blir de medlemmar så tjänar de snabbt in sin medlemsavgift bara av att vara med på våra uppskattade golftävlingar!

 

Fler nyheter från Företagarna