För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare är utsedda i Stockholms Stad

Publicerad 17 maj 2023
Vilken finalkväll det blev!
Bilder från kvällen!

Tisdagen den 16 maj korades vinnarna av Årets Företagare 2023 och Årets Unga Företagare 2023 i Stockholms stad på anrika Operaterrassen i ett blommande Kungsträdgården. Det var över 90 inbjudna finalister, gäster och medlemmar som minglade, avnjöt en fantastisk 3-rätters middag med goda drycker och fick lyssna till fin musik av vår musikgäst – Den Svenska Synden.

Vi fick även lyssna till finalisterna från scenen och vi kan konstatera att alla finalister är otroliga förebilder och entreprenörer som byggt sina bolag med själ och hjärta. En vilja att förena och förbättra samhället genomsyrade alla våra finalister.

Kvällens vinnare blev till slut avslöjade och vi säger Ett stort grattis till:

Årets Företagare i Stockholms stad 2023 - Anna Kälvemark och Firas Al-Saffar, Complyit AB
Motiveringen löd:

”Frustrationen över sådant som inte fungerar och viljan att göra saker bättre är drivkraften bakom varje entreprenör och kan vara början på något stort. Det var det för Årets Företagare i Stockholms stad, vars drivkraft att förändra och förbättra har nydanat en hel bransch. Vår vinnare har nått framgång bland annat genom att förse sina anställda med inspirerande miljöer att växa på. Efter att ha mottagit flera gasellutmärkelser i rad och utnämnts till ”Superbolag” kan de nu även titulera sig Årets Företagare i Stockholms stad 2023. Årets Företagare i Stockholms stad 2023 är Anna Kälvemark och Firas Al-Saffar – Complyit AB.”

 

Årets Unga Företagare i Stockholms stad – Sharareh och Roshi Hoss, Hoss Agency AB
Motiveringen löd:

”Genom en orubblig tro på sig själv, hårt arbete och viljan att vara i främsta ledet har vår vinnare tagit sig hela vägen och visat att allt är möjligt. Årets Unga Företagare har genom att ständigt utveckla både sitt koncept och sina anställda byggt både ett starkt team och ett framgångsrikt företag. Att tänka nytt och agera snabbfotat när krisen slog till har varit en viktig framgångsfaktor för vår vinnare. Företagarresan och framgångssagan började med en trendsättande fest, men vem vet var det kommer att sluta? Årets vinnare både jobbar med och siktar mot stjärnorna! Årets Unga Företagare i Stockholms stad 2023 är Sharareh och Roshi Hoss, Hoss Agency AB.”

Ett stort tack till alla våra finalister! Tyvärr kan inte alla vinna titeln  men ni är alla vinnare ändå! På det sätt ni bygger era bolag och fina team, Ni är våra hjältar! 

Finalister Årets Unga Företagare:
Love Sahlin – Techlove AB
Johanna Nordström – Jonielol AB

Finalister Årets Företagare:
Michel Mourad – Bröd & Salt AB
Leyla Sarac & Virpal Singh – Digital Tolk

Nu siktar vi vidare mot länsfinalen som går av stapeln den 20 juni hos vår nya landshövding, Anna Kinberg Batra där vi ska kora vinnaren i Stockholms län som sen får representera Stockholm i riksfinalen i Stockholms stadshus den 2 oktober.

Ett stort tack till alla som var med oss i går och bidrog till den fina stämningen. Tack också till Hans Aspgren och Andreas Fogelqvist från Stockholm Business Region som var kvällens prisutdelare tillsammans med juryns ordförande och tillika ordförande i Företagarna Stockholms stad, Gry Flodin. Tack också till kvällens moderator, Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholm & Mälardalen och till sist tack till Operaterrassen för en fin och god kväll.

Än en gång, Stort grattis till Anna, Firas, Sharareh & Roshi!

Fler nyheter från Företagarna