För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Huddinge 2023, Scandinavian Safe AB

Publicerad 10 maj 2023
Årets Företagare - Rebecka Sandberg, Napoleon Lindroth, Mikaela Lindroth och Evelina Lycke - tog 2019 över företaget som deras pappa Peter Hägglund grundade 2001 och har sen dess gjort en ordentlig resa!
Evelina Lycke, Napoleon Lindroth och Rebecka Sandberg

Familjeföretaget Scandinavian Safe tillverkar högkvalitativa säkerhetsskåp och drivs av de fyra syskonen Rebecka, Napoleon, Mikaela och Evelina.  De är revolutionerande i sin bransch och har lyckats förnya utseendet på produkter som sett likadana ut i alla år, vilket bidragit till att kunder nu visar upp istället för att gömma undan. 

De har även drivit på användnigen av ny digital teknik och samarbeten med influencers, vilket gör att hela branschen syns mer i digitala medier än tidigare. 

På fyra år har syskonen effektiviserat och moderniserat upp företaget de tagit över från sina föräldrar och det har i sin tur genererat mycket fina resultat. Syskonen bidrar med stor handlingskraft, entreprenörskap och nytänkande till säkerhetsbranschen.

Tidningen Huddinges affärer har intervjuat Årets Företagare och på sida 6 kan du läsa mer om vinnarna!

Läs mer här!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna