För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Wintermingel med Företagarna W.

Publicerad 11 jan 2023
Den 18 jan bjuder vi på ett boostande Wintermingel med Företagarna W. Företagarna W. är ett koncept där vi samlar event, nätverk, webinars och spännande artiklar om kvinnor och entrenprenörsskap.

Vi vill lyfta och boosta alla de otroliga entreprenörer som vi har i vårt land. Det finns många men det behöver bli fler, större och växande bolag som drivs av kvinnor. Företagarna vill vara en samlingsplats där man kan möta andra entreprenörer som brinner för sina bolag och produkter, vi vill visa på möjligheter där man kan få rådgivning och hjälp och självklart via våra event och nätverksträffar skapa nya möten och affärsidéer. Temat som alltid är -  Våga Växa!

På vårt Wintermingel har vi samlat våra partners för kvällen, ALMI, EEN – Enterprise Europe network och Stockholms stad där man kan få information om kostnadsfri rådgivning, tips och hjälp med t.ex. finansiering och internationalisering, allt för att skapa tillväxt och att kunna växla upp sina affärsidéer.

Vi har några av Företagarnas förmånspartner på plats; IKEA och Volvo Cars som erbjuder våra medlemmar fina rabatter och Froda som visar på förmånliga finansieringsalternativ för ditt bolag

Kvällen är fylld av våra spännande gäster och deltagare som kommer dela med sig av  kloka tips och råd och framför allt inspirera våra över 100 gäster och företagare på plats. (eventet är fullbokat sen länge)

Ni kommer få möta följande otroliga entreprenörer:

Lena Hammargren, Grundare och VD Novellix
Vendela Ragnarson Grundare, CO-Founder och CEO Rerobe 
Victoria Carlsson, VD och medgrundare Denjo Dog

Vi startar upp hela kvällen med ett panelsamtal för att se hur vi kan komma framåt och skapa bättre förutsättningar för att få fler kvinnor att starta bolag.

Vad kan man göra från politikens håll och hur kan Företagarna som organisation skapa opinion och driva på frågan? I panelen möter du:

Elisabeth Thand Ringqvist, riksdagsledamot för Centerpartiet, tidigare entreprenör, investerare och tidigare VD för Företagarna

Pernilla Norlin, Samhällspolitiskt chef på Företagarna, Pernilla har många års erfarenhet av policy- och påverkansarbete i skärningen mellan akademi, näringsliv och samhälle.

Deqa Abukar, entreprenör och grundare av Bling Startup – en rörelse för underrepresenterade entreprenörer. Hon är också initiativtagare till Womenisa, ett kvinnligt nätverk som har ett särskilt fokus på att stärka kvinnor i entreprenörskap och skapa samarbeten mellan kvinnor från olika delar av samhället.

Nu kör vi! Grattis till dig som fått tag i en biljett, det kommer bli ett magiskt Wintermingel med Företagarna W.

 

wintermingel_partners_alla.jpg

Fler nyheter från Företagarna