För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Säg hej till vår nya kollega!

Publicerad 19 sep 2022
Caroline är vår nya regionsamordnare och projektledare!

Välkommen till Företagarna Caroline Öhrström, berätta lite om dig själv.

Tack så mycket, jag ser så fram emot att arbeta tillsammans med er!caroline.jpg

Jag heter då Caroline och är uppväxt i vår huvudstad men har även residerat i USA, Tyskland, samt den härliga staden på Sveriges baksida, Göteborg. Jag skulle beskriva mig som engagerad och driven och en av mina största styrkor är att planera, strukturera, och lösa problem, allt med glädje, humor och engagemang.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag har ändå hunnit med en hel del genom åren. Mitt pluggberoende har lett till en kandidat i kulturvetenskap och en magister i strategisk information och kommunikation och jag har även läst statsvetenskap, företagsekonomi, kulturhistoria och italienska, samt en utbildning i musikal. Jag har tidigare arbetat som guide och kryssningsvärd ombord de gamla kanalbåtarna på Göta kanal, handläggare på Täby kommun, gästservice på Skansen och i flertalet hotellreceptioner.

Vad kommer du att göra på vårt regionkontor?

Jag kommer stötta och ge service åt våra fantastiska lokalföreningar så de kan fortsätta med sitt viktiga arbete och hjälpa företag att växa och utvecklas.  

Vad gör du på din fritid?

Jag älskar musik och spelar både piano och sjunger. Att försvinna in i en annan värld över en bok eller tv-serie är också något jag uppskattar. Sedan är jag en te-nörd som dricker enorma mängder te, helst handplockat från Nepal.

Vill du skicka med några tips till våra förtroendevalda?

Kommunicera! Vi regionsamordnare älskar mycket kommunikation och får hellre för mycket information i kontakt med er än för lite. Kom ihåg att vi finns här för er så att ni ska kunna göra ett bra arbete så använd er av oss, och fortsätt vara de grymma stjärnor ni redan är!

Fler nyheter från Företagarna