podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Soloföretagardagen i Stockholm!

Publicerad 29 nov 2022
I fredags var det dags för Årets stora dag för Företagarnas medlemmar som är Soloföretagare!
Vanessa Leporati

Det var ca 65 företagare på plats som gett sig själva en heldag för att fylla på med energi och kunskap. En chans att träffa många andra företagare att knyta kontakt med och självklart en härlig dag med inspiration, mat och dryck.

Vanessa Leporati stod än en gång på scenen och pratade om sälj och kundbemötande. Vanessa har arbetat inom handel i 30 år. De åren har gett en enorm erfarenhet av relationsbyggande försäljning och förståelse för både kundens, säljarens och leverantörens behov.

Dagen började med frukost och mingel och redan där var diskussionerna i gång! Att samla så många entreprenörer i samma rum ger en otrolig energi och man är generös med att dela med sig av erfarenheter och tips.

Efter lunchen så var det dags för Företagarnas Chefsekonom Johan Grip att äntra scenen. Johan höll en fartfylld föreläsning om vår ekonomi, räntor, inflation och annat spännande. Några ord om Johans föreläsning:

  • Rakt på sak, inget fluff eller lullande. Fantastiskt.
  • Jättebra!
  • Underhållande, informativ och hoppfull!
  • Mycket bra och lättfattligt.

Dagens avslutades med en bubblande AW med tilltugg och många tog chansen att vara kvar och fortsätta mingla och odla sina kontakter.

Tack till alla som var med och bidrog till en härlig avslutning på veckan!

Några fler kommentarer om dagen:

  • Soloföretagardagen är ett av era bästa event. Man får både lärdom, inspiration och umgänge med andra företagare.
  • Det var bra och trevligt! Kändes genomtänkt.
Fler nyheter från Företagarna