För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Upplands-Bro är utsedda

Publicerad 4 maj 2022
Bild 1: Årets Företagare i Upplands-Bro, Sokrates Tsiaras på Pan Tading. Bild 2: Årets Unga Företagare i Upplands-Bro Eric Hasso på Igelkottstudios.

Årets Företagare i Upplands-Bro 2022 heter Sokrates Tsiaras på Pan Tading

En mångårig pionjär och sann entreprenör som inspirerar, ser möjligheter och har ett stort varmt hjärta.

 Sokrates började exportera maskiner och lastbilar redan 1992 – mitt i finanskrisen. Några år senare hade det vänt och då blev det brist på maskiner varför Sokrates, snabb som han var, raskt började köpa in maskiner till Sverige i stället.

 År 2000 byggde Sokrates sin första verkstad och började nu sälja direkt till slutkund. Några år senare var marknaden mogen för ett uthyrningskoncept som den drivne Sokrates då byggde upp.

 Att hela tiden ha örat mot marken, eller rättare sagt marknaden, och att finnas där kunderna finns har varit framgångskonceptet för vår Årets Företagare.

Årets Företagare inspirerar med sin driftighet, sitt entreprenörskap och sin aldrig sinande energi. Sokrates Tsiaras är en värdig vinnare av Årets Företagare i Upplands-Bro 2022.

Årets Unga Företagare i Upplands-Bro blev Eric Hasso på Igelkottstudios!

En sann eldsjäl med filmskapandet i blodet.

Kreatör som inspirerar, motiverar och utbildar branschkollegor för framtiden.

Eric föddes in i filmskapandets värld med Farfar Harry som sin största idol och inspiration. Han har sedan följt sin vision och skapat ett blomstrande företag i Igelkott Studios.  

Årets unga företagare har verkat och tidigt gjort sig ett namn i filmbranschen, där företagets expertis främst inriktat sig mot skapandet av bilscener och redigering av dessa.

Med en vision att bryta barriärer och ligga långt fram teknikmässigt, inspirerar han både branschkollegor och hjälper till med utvecklingen av bilscener.

 Det han inte bemästrar själv, lär han sig och utbildar sedan vidare kollegor i branschen, som en sann förebild.

 Juryn ser en ung kreativ företagare som ser ljust på framtiden och som arbetar för att utvecklas kontinuerligt. Tillsammans med sin erfarenhet, kompetens och engagemang inom området är han en god förebild för unga filmskapare, men även för den äldre generationen.

 Det är ett sant nöje att tilldela Eric priset som årets unga företagare i Upplands-Bro kommun.

Fler nyheter från Företagarna