podcast news play företagaren I media förmån

Var med och påverka!

Tycker du att det verkar vara roligt och spännande att arbeta i en styrelse eller valberedning? Eller vill du nominera någon annan?
Publicerad 13 jan 2022

Att vara aktiv i Företagarna är en bra merit för din fortsatta karriär. Du lär dig mycket om samhällsfrågor, opinionsfrågor, organisationer, kommunikation, samarbete och ledarskap. Du får möjlighet att knyta kontakter med andra aktiva företagare i hela landet. 

Arbetet i styrelsen kan bestå av kontakt med medlemmar, kommunen, organisationer och även nätverksträffar och Årets företagare. Olika ansvarsområden fördelas i god kamratlig anda. Dessutom har du möjlighet att genomgå en Förtroendemannautbildning för nya förtroendevalda.

Vi söker intresserade medlemmar till vår styrelse. Ange gärna om du är extra intresserad av något av följande fokusområden: lokalt näringsliv, event och medlemmar, kassör, revisor, valberedning. Låter detta som något för dig eller för någon du känner? Då ska du anmäla ditt intresse i vårt formulär.

Det går även bra att kontakta valberedningen direkt:
Monica Dupouy, Ekerö, ordförande 
Mobil: 0768-518731, email: monica@mataya.se 

Anette Mannerfors, Sundbyberg, vice ordförande 
Mobil: 070-9901915, email: am@adigi.se Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Sundbyberg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.