podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets Företagare i Sundbyberg

Årets Företagare i Sundbyberg 2020 är utsedd och priset utdelat till Olle Falstad ägare av Vega Fastigheter.
Publicerad 14 jan 2022
Olle Falstad och Anette Mannerfors, vice ordförande Sundbyberg.

Olle Falstad har drivit sitt företag med stor framgång sedan starten 1971, vilket innebär att företaget firar 50-årsjubileum i år.

Företaget har utvecklats från att ha varit ett måleribolag till fastighetsbolag med fastigheter i flera kommuner, samtidigt som den andra verksamheten fortgår. Man har hela tiden månat om sina hyresgäster genom att ständigt arbeta med trygghet och miljö samtidigt som man renoverat samtliga fastigheter. Med lovord från flera hyresgäster som talar väl om företaget är Olle Falstad en värd vinnare som ägare och ledare och leverantör.

Företaget investerar ständigt för att uppfylla högsta krav på effektiv miljövård och låg förbrukning, samt att se till att sina hyresgäster är trygga.

Fler nyheter från Företagarna

Sätt entreprenörskap på schemat

Ämnet entreprenörskap eller entreprenörskap och företagande bör erbjudas på samtliga gymnasieprogram och inom sammanhållen yrkesutbildning på kommunal vuxenutbildning.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.