podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vilken svettig onsdagsmorgon

Det var en morgon full av energi, skratt, lite frustration och såklart massor av Padel när Bavaria /BMW och Företagarna bjöd in till aktivitet.
Publicerad 27 apr 2022

Det var ett 35-tal företagare som samlades för att umgås och träna tillsammans. Det var spel från avancerad nivå ner till nybörjare där vi hade instruktörer på plats för att man skulle få en bra introduktion till senaste års stora fluga – Padel.

Vi var på plats i Bromma hos PopUp Padel, en fin anläggning med 15 banor, fräscha omklädningsrum och trevliga samlingsytor. Björn Hägerström från Bavaria och Mette Pagling från Företagarna hälsade välkomna, prickade av våra deltagare och startade upp alla matcher.

Bavaria är en partner på plats hos Popup Padel och har bilar uppställda för att känna och testa känslan i den senaste modellen från MINI eller som de läckra helt nya elektrifierade modellerna IX och i4. Se alla nya modeller på Bavarias hemsida här: https://bavariabil.se/bilar/

Efter spelet så bjöds det på frukost från Bröd & Salt och vi lyssnade på regionchef Thomas Byström som berättade om Företagarnas arbete mot valet och Bavaria som presenterade sina nya anläggningar och hur BMW arbetar mot framtiden och elektrifieringen. Självklart fick vi provsitta, titta och prata med Bavarias experter som fanns på plats.

Vi avslutade morgonen med att lotta ut fina priser från Bavaria, Popup Padel och IKEA, en annan samarbetspartner till Företagarna.

Stort tack till alla som deltog.

 

Vill du också bli medlem och vara med på våra trevliga event - kontakta oss så berättar vi mer.

Fler nyheter från Företagarna