podcast news play företagaren I media förmån

Säsongsavslutning med våra medlemmar!

Nu är hösten här och vi avslutade golfsäsongen tillsammans med vår samarbetspartner BMW på fantastiska Bro-Hof Slott Golf club.
Publicerad 22 sep 2021
Dra för att se hela bildspelet.

Det var nära 40 förväntansfulla golfare som samlades för frukost och när frosten lättade var det dags att ta sig an utmaningen att spela The Castle Course – en av Bro-Hofs utmärkta banor. Det var en fin vindstilla förmiddag med snabba greener och regnet hängande i luften. Trots det var humöret på topp i de 2-mannalag som tävlade tillsammans.

2.jpgPå hål 4 bjöd Företagarna på tilltugg och dryck från vår ambulerande kioskbil och golfproffset Joakim Haeggman (bilden till höger) utmanade våra spelare med specialtävling i tävlingen och delade med sig av tips och anekdoter. Ute på banan var det även Närmast Hål och Längsta Drive samt spännande utmaningen -rakast slag där det gällde att komma så nära snöret som möjligt som låg mitt på fairway på hål 5.

När rundan var avklarad och poängen räknade var det dags för god lunch och prisutdelning på slottet. BMW stod för fina priser och informerade om de stora förändringar som sker för biltillverkarna där helt nya utmaningar inom elektrifieringen redan är här. Kommer man ens att köra sin bil själv i framtiden? Hur bemöter man de över 300 st nya tillverkarna i Asien som numera producerar elfordon av olika slag?

Företagarnas Regionchef, Thomas Byström, presenterade Företagarnas arbete och Alexander Holles, ansvarig för Företagarnas partners berättade om de fina förmåner våra medlemmar har tillgång till.

Att umgås ute i friska luften samtidigt som man träffar andra entreprenörer och knyter kontakter är nätverkande på ett uppskattat sätt och inspirerande för både arrangörer och deltagare.

Resultatet

Dagens vinnade lag  - Team Stark, Fredrik Stark och Daniel Elmesten

Närmast hål – Esa Airas med 4,12 meter

Längsta Drive Herrar – Johnnie Hydling

Längsta Drive Damer – Petra Kratz

Närmast snöret – Kerstin Fors Haglöv

Så än en gång – tack för en fin dag och tack till BMW och Bro-Hof Slott golf club för ett bra arrangemang. Vi ses igen nästa år!

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter