podcast news play företagaren I media förmån

Välkommen till Lilla Sörgården – ett gårdshotell i lantlig miljö

Vi hälsar Christin Blomberg varmt välkommen som ny medlem till Företagarna Ekerö. Tillsammans med sin man Jonas driver Christin gårdshotellet Lilla Sörgården som ligger i Kungsberga på Färingsö. Här bor du i hemtrevliga rum och bekväma hus i lantlig miljö.
Publicerad 12 okt 2021

Du är välkommen att komma till Lilla Sörgården för att koppla av tillsammans med familj och vänner, eller kollegor om du är ute på Mälaröarna och jobbar och behöver ett bekvämt boende under din arbetsvecka. Alla hus är omgivna av en stor trädgård och naturen runt omkring är lika vacker året om. 

Här hittar du mer information om Christin och Lilla Sörgården.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.