headphones newspaper video-player

Hållbara affärer – Framtidssäkra ditt företag med hjälp av hållbar affärsutveckling

Det var kvällens tema när Linda Fragner från Upgreen pratade på höstens första seminarium som Företagarna Ekerö och Destination Ekerö bjöd in till.
Publicerad 7 okt 2021
Bildspelet visar: Linda Fragner (föredragshållare), Linda tillsammans med Susanna Hall Kihl Styrelseledamot och representant i näringslivsrådet Ekerö kommun samt en bild från kontorshotellet Destination Ekerö.

Det blev en intressant kväll med utrymme för många diskussioner. Linda, som arbetat med affärsutveckling och som innovationsledare i tio år, fick snabbt igång diskussionerna genom sin vana att engagera företags medarbetare i hållbarhetsarbetet genom kreativa workshops. Tack också Johan Elfver för att du var med och gav oss Ekerö kommuns perspektiv i olika frågor kring näringslivet och var öppen för diskussioner.
 
Vi behöver alla bidra till ett mer hållbart företagande. Ett sätt är att minska sina resor, varför inte arbeta några dagar i veckan på Ekerö. Med arrangör Destination Ekerö inleder snart sin kampanj på attraktiva kontorsplatser, håll utkik i media och på deras hemsida.  

Missa inte vår nästa träff den 19 oktober: Att nå sina företagsmål - Så får vi framgång och flyt i mål- och resultatstyrning

Läs mer och anmäl dig här!

 

 

Fler nyheter från Företagarna

Synliggör offentliga affärsmöjligheter

Med tydligare information om var, när och hur kommuner vill köpa in sina varor och tjänster kan fler företag vara med och konkurrera på den offentliga mångmiljardmarknaden.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter