För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vår i sikte!

Publicerad 30 mar 2021
Det känns verkligen upplyftande att vi nu går en ljusare och varmare årstid till mötes. Dessutom skymtar vaccinering, för dem som önskar, i horisonten vilket gör att framtiden ser mycket hoppfull ut.

Nyhetsbrev från Företagarna Stockholms stad

På Företagarna Stockholms Stad är aktiviteten febril. Vi har precis hållit vårt årsmöte (digitalt så klart) och jag ber att få tacka för förtroendet då jag återvaldes som ordförande på ytterligare 1 år. Det är ett mycket hedrande uppdrag och jag tillsammans med mina styrelsekollegor kommer att fortsätta jobba stenhårt för att företagare får den uppmärksamhet och det erkännande som förtjänas. Vi företagare är och kommer att förbli smörjmedlet i det svenska välfärdsbygget. Vi skapar arbetstillfällen och skattekronor som höggradigt stärker vårt samhälle.

Vår medlemsutveckling är fortfarande positiv så den trenden består in på det nya året. Får ta del av många medlemmars vittnesbörd om hur otroligt viktig Företagarnas roll varit, och är, för många när det gäller allt från support i arbetet att söka ekonomiska stöd i samband med pandemin till tips och rådgivning om hur man kan expandera och utveckla sin verksamhet. Det känns verkligen som vi kan tillföra både omedelbar nytta som långvarigt värde till våra medlemmar.

Vi har haft ytterligare ett möte med vårt fantastiska MEDLEMSFORUM. Att få ta del av de frågor som står högst upp på medlemmarnas agendor är verkligen en ynnest. Vid senaste mötet framkom en enig uppfattning från FORUMet att klimat och miljö är frågor som känns mycket angelägna. Styrelsen tog till sig denna uppfattning och är nu redo att starta upp ett fokusområde runt dessa frågor.

Vi kan nog tyvärr inte hoppas på att ses fysiskt under våren. Desto fler digitala evenemang kommer vi däremot att hålla. Det gäller allt från föreläsningar till ren kompetensutveckling. Som medlem har du möjlighet att delta på dessa events kostnadsfritt. Missa inte det!

Jag ber att få tillönska en härlig vår. Må så gott.

Hälsar
Anita Roll, ordförande Företagarna Stockholms Stad

Fler nyheter från Företagarna