headphones newspaper video-player

Årets Företagare i Norrtälje har utsetts

Stort grattis till Pär Anjou och Anders Berg på Norrtälje Padelcenter som fått utmärkelsen ”Årets företagare 2020” av Företagarna Roslagen på Roslagens Företagsgala i digital version.
Publicerad 2 mar 2021

Företagarna Roslagen med ordförande Ronnie Andersson gratulerar de båda företagarna och önskar dem lycka till i den kommande regionfinalen.

Anders och Pär tilldelades utmärkelsen med följande motivering:
”Årets företagare har med energi och efterföljansvärd initiativförmåga tagit upp en nutida trend inom idrott- och folkintresse och skapat ett företag som tillfredsställer alla kategoriers behov av motion, tävling och gemenskap. Som utan åtskillnad tilltalar såväl unga som äldre, män som kvinnor, privata som företag. Som skapat sysselsättning , som arbetstillfälle, som gett folkhälsan ett nytt och anpassat ansikte och som ovanligt snabbt skapat god lönsamhet som företagare ”.

ÅF 2020 Rosalgen.jpg

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor