headphones newspaper video-player

Grattis till vinnarna av Årets UF företag i Täby 2021

Företagarna Täby anordnar sedan flera år en tävling för belysa de allra yngsta entreprenörerna i vår kommun, Bästa UF-företag i Täby 2021! Ung Företagsamhet och utbildningen UF-företagande är ett koncept som har funnits på Sveriges gymnasieskolor i 40 år.
Publicerad 27 maj 2021

Efter en rafflande avslutning på Årets UF företag i Täby 2021 säger vi stort grattis till UF företaget Hit Me UF från Täby Enskilda Gymnasium som vann i kategorin Bästa Entreprenörsföretag och Bee Made UF också från Täby Enskilda Gymnasium som vann i kategorin Bästa Hållbarhetsföretag. Bra jobbat!  

Hit me UF
Bee Made UF

Vi vill också passa på att tacka alla övriga bidrag och uppmärksamma det fantastiska jobb som gjorts av er elever, mycket spännande att ta del av alla kreativa idéer! Tack även till de UF lärarna som har varit med och nominerat bidrag.

Slutligen vill vi önska lycka till i framtiden och hoppas att ni skall fortsätta utveckla era företagsidéer!

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor