För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Upplands Bro och Upplands-Bro kommun lanserar en destinationsplattform

Publicerad 10 maj 2021
Vi har lanserat visitupplandsbro.com, en ny turism- och besöksnäringsportal. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna Upplands-Bro och i samarbete med kommunen.
Se lanseringen av Visit Upplands-Bro

visitupplandsbro.com är en samlingsplats för kommunens besöksmål. Här hittar du information om restauranger, kaféer, hotell, golfbanor, badplatser och trevliga aktiviteter för alla åldrar.

Kris = Utveckling, säger Birgitta Dickson, ordförande i Företagarna Upplands-Bro

I det läge som rådde med pandemins start förra våren kunde vi lokala företagare välja mellan att ge upp eller att utvecklas. Vi valde det senare, fortsätter hon. Tillsammans med både medlemmar och många andra lokala företag, drog vi igång projektet Visitupplandsbro – med Facebook, Instagram, print och nu även webb.

Kommunen kom med på ett tidigt stadium och överallt fick vi tummen upp. Tack vare vår fantastiska projektledare, tillika styrelsens vice ordförande Camilla Bring, och allas engagemang för vår härliga kommun och dess fina möjligheter ser vi nu oerhört ljust på framtiden för våra engagerade och duktiga lokala företagare, avslutar hon.

Fler nyheter från Företagarna