headphones newspaper video-player

Företagarna Upplands Bro och Upplands-Bro kommun lanserar en destinationsplattform

Vi har lanserat visitupplandsbro.com, en ny turism- och besöksnäringsportal. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna Upplands-Bro och i samarbete med kommunen.
Publicerad 10 maj 2021
Se lanseringen av Visit Upplands-Bro

visitupplandsbro.com är en samlingsplats för kommunens besöksmål. Här hittar du information om restauranger, kaféer, hotell, golfbanor, badplatser och trevliga aktiviteter för alla åldrar.

Kris = Utveckling, säger Birgitta Dickson, ordförande i Företagarna Upplands-Bro

I det läge som rådde med pandemins start förra våren kunde vi lokala företagare välja mellan att ge upp eller att utvecklas. Vi valde det senare, fortsätter hon. Tillsammans med både medlemmar och många andra lokala företag, drog vi igång projektet Visitupplandsbro – med Facebook, Instagram, print och nu även webb.

Kommunen kom med på ett tidigt stadium och överallt fick vi tummen upp. Tack vare vår fantastiska projektledare, tillika styrelsens vice ordförande Camilla Bring, och allas engagemang för vår härliga kommun och dess fina möjligheter ser vi nu oerhört ljust på framtiden för våra engagerade och duktiga lokala företagare, avslutar hon.

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor