podcast news play företagaren I media förmån

Emma Rosell är Årets Företagare i Ekerö

Med stort engagemang för hälsofrågor går Rosells Gym vidare till regionfinalen Årets Företagare i Stockholms län
Publicerad 17 maj 2021
Susanna Hall Kihl, styrelseledamot i Företagarna Ekerö tillsammans med Årets Ekeröföretagare Emma Rosell, Rosell´s gym

Rosells Gym är ett familjeföretag på Ekerö som utvecklat ett gym med högkvalitativa maskiner och stort utbud av fria vikter. De brinner för att hjälpa sina medlemmar att skapa en hållbar hälsa genom hela livet.

Rosells Gym utsågs under Näringslivsdagen i Ekerö kommun till årets Ekeröföretagare. Företagarna Ekerö sitter med i juryn och liksom tidigare år nomineras vinnaren i Ekerö kommun direkt till Företagarnas regionfinal i Årets Företagare i Stockholms län. Vinner de där går de sedan vidare till riksfinalen.

– Rosells Gym startade tidigt en framsynt friskvårdsverksamhet på Ekerö och har sedan dess legat i framkant för hälsa och välmående för alla, den kreativiteten och engagemanget vill vi lyfta, säger Susanna Hall Kihl, styrelseledamot i Företagarna Ekerö.

– Jag är väldigt glad för utmärkelsen, vår ambition är att arbeta proaktivt med friskvård för alla Ekeröbor och vi arbetar aktivt med att skapa samarbete med vårdcentraler och fysiopterapeuter, så vi har utvecklat oss en hel del sedan vi startade med bodybuilding för trettio år sedan, säger Emma Rosell, verksamhetsansvarig.

Motiveringen:

Rosells Gym - Ett företag som med oavbrutet engagemang och kunskap bidragit till gemenskap och glädje för många Ekeröbor genom åren. Rosells Gym är ett familjeföretag på Ekerö som startade 1991. Med rötter i styrketräning har de byggt ett gym med högkvalitativa maskiner och stort utbud av fria vikter. De brinner för att hjälpa sina medlemmar att skapa en hållbar hälsa genom hela livet. Rosells engagerar sig brett i hälsofrågor och vill verkligen göra skillnad både för andra företagare och förbättra hälsan för Ekeröborna.

Årets Företagare:

Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet. Här finns mer information

För mer information kontakta:

Susanna Hall Kihl, tfn: 070 761 66 42, e-post: susanna.kihl@vattenbussen.se

 

Fler nyheter från Företagarna

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.